Fredags mys !

Skrivet den 2011-10-28 @ 16:56:43

Japp nu äre Fredag igen! YEEEAAAH! Vi hade tyska prov idag, riktigt najs dagen innan lovet eller hur?! Tror dock att det gick bra men vi får väl se... Ikväll ska jag ha träning, riktigt fredagsmys för mig! Nej men jag gör typ samma sak varje fredag har jag märkt. Tränar och hyr film. Idag är jag "forever alone" eller vad fan man nu säger xD Det blir filmen Inglourious Basterds som verkar riktigt bra, tummen upp för den :)
Nu ska jag typ fixa lite med bloggen eller nåt.
HA DET GÖÖTT DÅ! :D



//Felicia


Min stora feta diss!

Skrivet den 2011-10-26 @ 13:14:32

Gud det är så himla irriterande med folk som lyssnar på musik på bussen! Elller det är väl egentligen inte det som är jobbigt utan det är när de som lyssnar på musik har så jäkla högt så att man hör ut! Det är dessutom extra jobbigt när det är samma lått och de sjunger samma sak -.- i hela 30 min fick jag lyssna på nån skum techno musik med en falsk sjungande kille, hade lust att fråga henne ifall hon kunde sänka men jag sparar det till en dag då jag är på dåligt humör och kan skälla ut henne inför hela bussen utan att bry mig hehe...


På bussen!

Skrivet den 2011-10-21 @ 12:10:18

Nu sitter jag på bussen på väg hem, tyskan blev inställd så jag sluta klockan 12! Det är ju perfekt eftersom jag ska till uppsala med meine schwester och träffa min andra syrra och vi vill ju vara där så länge som möjligt ^^ det kommer att bli massor med shopping! YEAH! :D sen efter jag har varit i uppsala så ska Emmelli ha skräckfilmstjejkväll! Haha det blir helt AWESOME JU! Vi ska se devil, gothika och the eye tror ja, helt grymt. Dessutom ska vi äta pizza, helt perfekt helg efter massvis med hårdträning!
Nu måste jag dra igen, see you later alligator :)


Varit och klippt mig!

Skrivet den 2011-10-18 @ 17:19:21

Äntligen har man fått det gjort! Mitt hår såg ju helt crazy ut!! Men då passade det ju i för sig till min personlighet... Haha sämst humor :D bjuder på en nytagen bild också! Måste vara social med min syrra nu för när hon är rastlös så blir hon jättejobbig... Ha det gött!


PLANER FÖR HELGEN!

Skrivet den 2011-10-14 @ 16:49:14

Haha kan man säga film-lan? Ja men det blir bra :D
Jag ska alldeles straxt börja packa till träningen och till Frida ! Ska hem till henne efter simningen och vi ska kolla på massor med filmer och spela alfapet! Haha vi är sjukt nördiga men det är så vi är! :D
Vi ska typ se på massa gamla disney filmer och Star Wars, nåt mer tips om bra filmer?

Och imorgon så ska jag och mina syrror och en av mina systrars pojkvän kolla på bio! Kul va? Vi ska se filmen One Day
Tror verkligen att den är jättebra och man har ju höga förväntningar när Anne Hataway (stavning?) och Jim Sturgess är med!

På söndag blir det plugg, träning för det "små folket", plugg, träning och lite till plugg...

Vad ska ni göra i helgen då?


Skööön musik!

Skrivet den 2011-10-14 @ 16:21:08

Känns som det har varit lite för lite musik på min "musikblogg" så här är två gryyyymt härliga låtar! Perfekta att sitta och droga och sjunga med till :D




//Felicia <3


Then I came to think about you.

Skrivet den 2011-10-13 @ 22:00:36

Hur kan man fortsätta gilla någon när man vet att det kommer att göra allt så mycket mer komplicerat? Varför kan man inte styra känslorna med hjärnan istället...?


Fixat bloglovin!

Skrivet den 2011-10-09 @ 21:21:37

Japp nu har man fixat bloglovin och vill gärna att ni följer mig eftersom jag har 0 "followers" eller vad man säger, skulle bli superglad då! Och glöm inte att följa mig på instagram också, stockholmen heter jag! <33

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3073888/ipodenwebbloggse?claim=zetvsqta3dy">Follow my blog with Bloglovin</a>



//Felicia <3


Sunday

Skrivet den 2011-10-09 @ 20:55:20

Tjo brääh allesammans! Idag har jag varit hurtig haha! :D tränat "de små folket" som Frida brukar säga, sen så gick jag en promenad och efter det tränade jag själv, puuh! Men efter träningen så åt jag en god sallad och chokladbollar. YUMMY!! :) nu spelar jag sims (nördig som jag är när jag är ensam haha) och kollar på Julie & Julia. Prövade att blogga med blogg.se appen men den SUGER ju verkligen! Går ju inte att ladda upp sitt inlägg, vad är det då för mening med den?! Men jag blev på bra humör igen när jag såg alla fina kommentarer jag fått! Blir sjukt glad ju! Trodde inte att nån orkade läsa min blogg.

Men det här med bloglovin. Vet inte riktigt vad det är haha men jag ska prova :) För er som har iphone så kan ni väl följa mig på instagram? Jag heter Stockholmen :)

Hur var er söndag btw?





Bjuder på lite härliga bilder hahah!! :D

Ciao! <3


Redovisning i skolan!

Skrivet den 2011-10-06 @ 20:41:29

Hejsan! ^^ nu sitter jag frida, lina och madde på bussen och jag ska hem till frida :) wtg!! :D i skolan var det skitkul för vi hade redovisning på en liten scen ur boken "the witch" och emmelli var skitkul som häxa haha!! Kolla bara här!


Akta er för nu är det krig...

Skrivet den 2011-10-05 @ 15:12:07


KANELBULLAR!!!

Skrivet den 2011-10-04 @ 15:51:37

Idag är det ju kanelbullensdag! Weeeey! Jag har varit inne i stan och fixat tandställningen som gått sönder -.- då köpte iaf jag och pappa kanelbullar, ni borde faktiskt också unna er en bulle! :-D


Lunch in da skol!

Skrivet den 2011-10-03 @ 11:50:51

Hihu Emmelli lekar med lunchen ^^


Gilla-knapp till bloggen!

Skrivet den 2011-10-01 @ 13:56:49

Är det bara jag som tycker att det saknas en gilla-knapp till bloggar? Det skulle ju vara perfekt om nån till exempel lägger ut en bild på ett klädesplagg eller liknande så kan man bara gilla! Enkellt och smart enligt mig!

Idag kommer i alla fall madde hit! Hon ska sova över och vara hemma hos mig till ungefär 18.00 imorgon :D ska bli jättekul! Puss och kram, sean banan