Tillbaka till verkliga livet.

Skrivet den 2011-08-18 @ 12:14:12

När jag tänker tillbaka till Tunisien så vill jag så gärna åka dit igen, typ bo där i några månader och jobba där eller nåt. Mest vill jag vara med Simo igen för han var så rolig och det verkligen kändes som om vi hade nåt speciellt. Sen så vill jag också tillbaka till alla roliga nätter med shower och dans, dagar med Amalie när vi spelade vattenpolo och solade.

Men tänker jag igen så vet jag inte så mycket om hur det är på riktigt. Det är ju inte alls lika glassigt för dom som jobbar där. Sen så vet jag ju inte så mycket om honom heller, så då tänker jag att jag måste lämna dom bra minnena och gå tillbaka till verkliga livet, och hösten.

Men jag kommer nog komma tillbaka dit nästa år men tills dess är det jävligt bra minnen och historier!

I alla fall så nu på söndag ska jag åka till Täby med Frida, vi ska shoppa inför skolstarten och se på någon bra film. Vi funderar på att se den här filmen där aporna tar över, den verkar bra men ändå lite lik Apornas Planet som jag har sett.

Jag ska själv leta efter ett par stövlar utan klack, nån tröja att ha på sig första dagen och kanske ett par jeans.

Nu ska jag lägga upp en lista här på bloggen om bra saker med hösten bara för att pigga upp er som inte vill att sommaren ska ta slut! :)

//Felicia


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback